Domaranmälan till Hallbybollen 2019

Hej!
Hallbybollen kommer att spelas den 5-7 januari 2018 och som tidigare år så kommer de flesta matcherna spelas på Elmia och i Idrottshuset men vi kommer även, som tidigare år, behöva använda oss av andra hallar i Jönköping. I år erbjuder vi allt från herr- och damjuniorklass ner till minicup för de som är födda 2007 så det blir ett härligt spann med alla åldrar. Efter förra Hallbybollen har vi gjort en utvärdering och har nu jobbat hårt med att bl.a. få till bättre golv i mässhallen på Elmia. Vi jobbar förstås även med att utveckla cupen för er domare och ambitionen är att ha uppehållsrum för er framför allt på Idrottshuset och Elmia.

Även i år så upprepar vi förra årets succé med att arrangera en landskamp där alla deltagare på Hallbybollen samt även förstås ni domare kommer att ha gratis inträde till landskampen. Alla matcher kommer att göra uppehåll under landskampen så att både lagen och domarna har möjlighet att se matchen.

Som tidigare år så tillhandahåller vi boende på Familjen Ericssons City hotel i centrala Jönköping. Du får lunch och middag dag 1, frukost, lunch, middag dag 2, frukost och lunch dag 3. Du kommer även få tillgång till fika/mellanmål mellan matcherna. Gratis resor med våra cupbussar och kollektivtrafik ingår förstås också. Arvodet per match är 100 kr. Matchtiden är 1 x 25 min. Vi jobbar även på att kunna ta fram en domartröja till alla domare som ett tack från oss och som ett minne från Hallbybollen.

Domaransvarig under Hallbybollen är Ibrahim Sivic (ordförande i SmålandBlekinge Handbollförbunds Domarkommitté). Hallbybollen ingår i Svenska Cuptouren och vi är med i domarprojektet som heter ”Respect The Referee” som riktar sig till unga domare mellan 16-22 år och där vi jobbar med att ge dessa domare en positiv upplevelse i sitt domarskap. Vi kommer även att ha mentorer för mera oerfarna domare.

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt
Du verkar ha använt CupManager innan.
Om du vill kan vi hämta dina uppgifter automatiskt
Du har använt CupManager innan.
logga in för att hämta dina uppgifter

Skriv in din epost igen

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt

Kontaktinformation


Bankuppgifter

Här kan du ange dina bankuppgifter. Dessa använder vi för att kunna betala ut dina pengar.


Licenser

Här kan du välja vilka licenser eller nivåer du är behörig till.


Annat


När du har skickat in anmälan väljer du ev. partners och anger vilka tider du kan döma.