Domaranmälan till Hallbybollen 2019

Hej!
Hallbybollen kommer att spelas den 4-6 januari 2019 och som tidigare år så kommer de flesta matcherna spelas på Elmia och i Idrottshuset men vi kommer även, som tidigare år, behöva använda oss av andra hallar i Jönköping. Vi erbjuder spel i åldersklasserna U16, U14, U13, U12, U11, U10 och U9 (vi följer SHFs nya åldersklasser) så det blir ett härligt spann med alla åldrar. U 11-10 spelas på stor plan med sänkt målribba. U 9 spelar på minihandbollsplan (4 utespelare och 1 målvakt). Ni kan läsa mer under Cupinformation och tävlingsbestämmelserna.

För fjärde året i rad så har vi möjligheten att arrangera en landskamp där alla deltagare på Hallbybollen samt även förstås ni domare kommer att ha gratis inträde till landskampen. Alla matcher kommer att göra uppehåll under landskampen så att både lagen och domarna har möjlighet att se matchen.

Som tidigare år så tillhandahåller vi boende på Familjen Ericssons City hotel i centrala Jönköping. Du får lunch och middag dag 1, frukost, lunch, middag dag 2, frukost och lunch dag 3. Du kommer även få tillgång till fika/mellanmål mellan matcherna. Gratis resor med våra cupbussar och kollektivtrafik ingår förstås också. Arvodet per match är 100 kr. Matchtiden är 1 x 25 min. Vi jobbar även på att kunna ta fram en domartröja till alla domare som ett tack från oss och som ett minne från Hallbybollen.

Domaransvarig under Hallbybollen är Ibrahim Sivic. Vi satsar på att ha mentorer på plats i samarbete med SmålandBlekinge Handbollförbunds Domarkommitté.

Varmt välkomna till Hallbybollen 2019! Om ni har frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er.

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt
Du verkar ha använt CupManager innan.
Om du vill kan vi hämta dina uppgifter automatiskt
Du har använt CupManager innan.
logga in för att hämta dina uppgifter

Skriv in din epost igen

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt

Kontaktinformation


Bankuppgifter

Du måste ange dina bankuppgifter. Dessa använder vi för att kunna betala ut dina pengar.

Välj land först

Licenser

Här kan du välja vilka licenser eller nivåer du är behörig till.


Annat


Personuppgifter

Om turneringen vill kan de visa mitt namn offentligt, t.ex. för att andra domare ska kunna välja mig som partner, eller i matchtabeller i turneringens spelschema

När du har skickat in anmälan väljer du ev. partners och anger vilka tider du kan döma.