Måltider och specialkost

Vi serverar frukost på de allra flesta förläggningarna. I de fall vi inte har möjlighet att servera frukost på förläggningen (på grund av att det saknas kök och matsal) så serveras den i närmast liggande förläggning. Frukost serveras från kl 6.30.

Lunch och middag serveras på Elmia (2 matsalar) och i Junedalsskolans matsal samt ev Per Brahegymnasiets matsal. Information om var man ska äta sina måltider publiceras via lagkontot i CupManager veckan före cupstart.

Mer information om matsedel och tider publiceras under hösten.

Det är mycket viktigt att ni anmäler specialkost för de deltagare som behöver det så tidigt som möljigt dock senast den 1 december. För specialkost som anmäls efter det kan vi inte garantera att vi kan lösa det.

Med hänsyn till situationen kring Corona och för att kunna följa FHMs rekommendationer och SHFs riktlinjer kan vi behöva ändra platser, tider och rutiner kring servering av måltider.

Mer information kommer publiceras löpande och kommer att skickas ut till kontaktpersoner och lagledare via vårt cupsystem CupManager.
Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Elite Hotel City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Bygginvest Destination Jönköping Kempa Ny position FC Gruppen Stadium ICA Maxi Stormarknad INEV Axelent Nordic Wellness HAGS SmålandsBussen Huset Invest CaféBar Skanska Rental Hall Media