Referee registration to Hallbybollen 2020

Hej!
Hallbybollen kommer att spelas den 4-6 januari 2019 och som tidigare år så kommer de flesta matcherna spelas på Elmia och i Idrottshuset men vi kommer även, som tidigare år, behöva använda oss av andra hallar i Jönköping. Vi erbjuder spel i åldersklasserna U16, U14, U13, U12, U11, U10 och U9 (vi följer SHFs nya åldersklasser) så det blir ett härligt spann med alla åldrar. U 11-10 spelas på stor plan med sänkt målribba. U 9 spelar på minihandbollsplan (4 utespelare och 1 målvakt). Ni kan läsa mer under Cupinformation och tävlingsbestämmelserna.

För fjärde året i rad så har vi möjligheten att arrangera en landskamp där alla deltagare på Hallbybollen samt även förstås ni domare kommer att ha gratis inträde till landskampen. Alla matcher kommer att göra uppehåll under landskampen så att både lagen och domarna har möjlighet att se matchen.

Som tidigare år så tillhandahåller vi boende på Familjen Ericssons City hotel i centrala Jönköping. Du får lunch och middag dag 1, frukost, lunch, middag dag 2, frukost och lunch dag 3. Du kommer även få tillgång till fika/mellanmål mellan matcherna. Gratis resor med våra cupbussar och kollektivtrafik ingår förstås också. Arvodet per match är 100 kr. Matchtiden är 1 x 25 min. Vi jobbar även på att kunna ta fram en domartröja till alla domare som ett tack från oss och som ett minne från Hallbybollen.

Domaransvarig under Hallbybollen är Ibrahim Sivic. Vi satsar på att ha mentorer på plats i samarbete med SmålandBlekinge Handbollförbunds Domarkommitté.

Varmt välkomna till Hallbybollen 2019! Om ni har frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er.

You're logged in as {{loggedInAs}}
Your information has been fetched!
You seem to have used CupManager before.
If you want we can fetch your information automatically
You've used CupManager before
log in to fetch your information

Repeat your email address

You're logged in as {{loggedInAs}}
Your information has been fetched!

Contact information


Bank account

You have to specify your bank account. We use this to pay out your money.


Licenses

Please select which licenses/levels you are authorized for


Other


Personal information

If the tournament wants, they are allowed to show my name in public, for example in order for other referees to choose me as a partner or in game tables in the tournament game schedule

After you've sent the registration, select referee partners and choose which days you can work.