Bokning av deltagarkort och specialmat - Hallbybollen

Bokning av deltagarkort och specialmat

Skrivet 15 december 2019 23:06

Vi har nu stängt möjligheten att boka extra deltagarkort eller specialmat via lagkontot i CupManager. Från och med nu kan ändringar av enstaka deltagarkort endast göras i mån av plats och i direktkontakt med cupteamet via lagkontot eller mail till bolleninfo@hallbyhandboll.se.

Från och med den 13/12 tar vi också ut en avgift på 500 kr vid avbokning av deltagarkort (sjukintyg behövs ej). Återbetalning av avbokade deltagarkort sker efter avslutad cup. Tillagda deltagarkort betalas på plats vid incheckning med Swish eller kort.

För er som är nyfikna på matchtiderna så kommer spelschemat att publiceras om några dagar, vi håller på med det sista finliret.

Boendet kommer att publiceras under vecka 52.

/Cupteamet

Nästa nyhet: Vi har några platser kvar!

Skrivet 19 november 2019 23:12
Vi har nu passerat sista anmälningsdag till Hallbybollen 2020, men vi har fortfarande några enstaka platser kvar i några av våra klasser. Har ni inte bestämt er för en cup ännu, eller finns det intresse i laget för en cup under de kommande helgerna? Då ligger Hallbybollen perfekt till! Vi skulle gärna ha ett par deltagande lag fler i P9, P14 och F14. Förutom det finns det även enstaka platser ... Läs mer