Idag stänger anmälan till cupen! - Hallbybollen

Idag stänger anmälan till cupen!

Skrivet 15 november 2016 10:03

Idag den 15:e november stänger anmälan till cupen och vi har därmed också slagit förra årets deltagarrekord eftersom vi nu redan har över 360 godkända lag. Anmälan i D1-klasserna (flickor och pojkar födda 2007) kommer att fortsätta vara öppen eftersom det i dessa klasser finns ett par platser kvar.

De lag som står på reservlista står så klart kvar eftersom det fortfarande kan vara lag som avanmäler sig eller som inte betalar sina avgifter och därmed automatiskt blir avanmälda.

Tyvärr måste vi också meddela att vi tvingas ställa in Herrjuniorklassen p.g.a. för litet intresse. Däremot blir det en damjuniorklass som planerat!

Nästa nyhet: Platser kvar i juniorklasserna!

Skrivet 31 oktober 2016 13:14
Även om det nu börjar bli fullt i många klasser så finns det fortfarande platser kvar i både Dam- och Herrjuniorklasserna! Är ni själva intresserade, eller redan är anmälda så kan ni tipsa andra lag eller lag i er förening om att möjligheten fortfarande finns att få in ett juniorlag! Vi hoppas på att kunna fylla upp dessa platser så snart som möjligt eftersom vi naturligtvis skulle tycka det v... Läs mer