Domaranmälan till Hallbybollen 2021

Hej!

Hallbybollen kommer att spelas den 4-6 januari 2020 och som tidigare år så kommer de flesta matcherna spelas på Elmia och i Idrottshuset men vi kommer även, som tidigare år, behöva använda oss av andra hallar i Jönköping.

Vi erbjuder spel i åldersklasserna U16, U14, U13, U12, U11, U10 och U9 (vi följer SHFs åldersklasser) så det blir ett härligt spann med alla åldrar. U 11-10 spelas på stor plan med sänkt målribba. U 9 spelar på minihandbollsplan (4 utespelare och 1 målvakt). Ni kan läsa mer under Cupinformation och tävlingsbestämmelserna som finns på Hallbybollens hemsida (www.hallbybollen.se).

För femte året i rad så har vi möjligheten att arrangera en landskamp där alla deltagare på Hallbybollen samt även förstås ni domare kommer att ha gratis inträde till landskampen. Alla matcher kommer att göra uppehåll under landskampen så att både lagen och domarna har möjlighet att se matchen.

Som tidigare år så tillhandahåller vi boende på Familjen Ericssons City hotel i centrala Jönköping för er som behöver det.

Ni får lunch och middag dag 1, frukost, lunch, middag dag 2, frukost och lunch dag 3. Ni kommer även få tillgång till fika/mellanmål mellan matcherna.

Era utlägg för resor får ni tillbaka tillsammans med ert domararvode (några dagar efter cupen). Vi behöver då ha kvitto på tåg- eller bussbiljetten (2:a klass) och ev parkeringsbiljetter. Om ni åker bil så är det samåkning med andra domare som gäller (precis som under seriematcher). Under cupen åker ni gratis med våra cupbussar och Jönköpings Länstrafiks bussar.

Arvodet per match är 100 kr. Matchtiden är 1 x 25 min (samma arvode och samma matchtider för alla matcher oberoende åldersklasser).

Som tidigare år hoppas vi kunna ta fram en domartröja till alla domare som ett tack från oss och som ett minne från Hallbybollen.

Vi satsar på att ha mentorer på plats i samarbete med SmålandBlekinge Handbollförbunds Domarkommitté.

Ny domaransvarig för Hallbybollen 2020 är Anders Sandström som tagit över stafettpinnen från Ibrahim Sivic.

Varmt välkomna till Hallbybollen 2020! Om ni har frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er!

Astrid & Anders

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt
Du verkar ha använt CupManager innan.
Om du vill kan vi hämta dina uppgifter automatiskt
Du har använt CupManager innan.
logga in för att hämta dina uppgifter

Skriv in din epost igen

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt

Kontaktinformation


Bankuppgifter

Du måste ange dina bankuppgifter. Dessa använder vi för att kunna betala ut dina pengar.


Licenser

Här kan du välja vilka licenser eller nivåer du är behörig till.


Annat


Personuppgifter

Om turneringen vill kan de visa mitt namn offentligt, t.ex. för att andra domare ska kunna välja mig som partner, eller i matchtabeller i turneringens spelschema

När du har skickat in anmälan väljer du ev. partners och anger vilka tider du kan döma.