Uppdateringar inför cupen och rekord på gång!

Här kommer några viktiga uppdateringar inför cupen för våra deltagare och samtidigt kan vi också konstatera att vi är på väg mot ett rekord för deltagande lag med 411 anmälda just nu. Tidigare ikväll fick alla lag ett utskick och här kommer några av de viktigaste punkterna:

Vi vill påminna alla lag om att sista dagen för att ändra enstaka deltagarkort är den 12:e december och att vi efter det tar ut en avbokningsavgift på 500 kr. Har ni missat sista dagen att anmäla specialkost den 1:a december så är det mycket hög tid att göra det då vi lägger matbeställningarna i denna vecka. 

Vi kommer att publicera spelschemat i vecka 51 och vi kommer att publicera var övernattande lag kommer att förläggas i vecka 52 (via lagkontot).

Vi vill också informera om att det fortfarande finns biljetter kvar till landskampen Sverige - Japan den 5/1 för föräldrar och andra medföljande supportrar. Biljetter bokas via Svenska Handbollslandslagets sida handboll.ebiljett.nu. Vi vill samtidigt förtydliga att alla deltagare som har bokat övernattning på hårdförläggning och hotell redan har en biljett inkluderad i sitt deltagarkort.

Till sist vill vi också påminna alla lag om förbeställning av cuptröjor. För de lag som beställer minst 8 tröjor bjuder Intersport på namntryck. Mer om hur man förbeställer kan man läsa här:  Cuptröjor 2024 (hallbybollen.se). Det kommer också att vara möjligt att köpa cuptröjor i Intersports cupshop på Elmia, men då inte med namntryck.