Mindre än 3 dagar kvar

Nu är det mindre än 3 dagar kvar tills vi blåser igång de första matcherna och vi hoppas att ni längtar lika mycket som vi! Förberedelserna är i full gång och vi har precis gjort ett utskick till alla kontaktpersoner och ledare.

INCHECKNING

Incheckningen öppnar kl. 10 torsdagen den 5/1 och ni kan checka in på två ställen:
Alla lag i P13, F13, P14, F14, P16 och F16, F19 och parahandbollen checkar i första hand in på Idrottshuset.
Övriga lag (P9, F9, P10, F10, P11, F11, P12 och F12) checkar i första hand in på cupcentret på Elmia (Lobby Nord)

Om något lag önskar byta incheckningsplats (t.ex. eftersom man kommer med tåg eller på grund av att boendet ligger nära) behöver ni skicka meddelande till oss senast torsdagen den 3/1 kl. 19. Därefter kommer allt material köras till respektive plats.

KARTOR & BUSSINFORMATION

hemsidan hittar ni kartor över spelplatserna samt information om bussarna. 

LAGUPPSTÄLLNING

Tänk på att alla spelare och ledare ska vara registrerade i ert lagkonto i god tid innan första matchstart.
Detta gäller alla lagtyper och alla klasser. Om en spelare spelar i flera lag i klasserna U9-U11 ska spelaren registreras i båda.

GRÖNT KORT - FAIRPLAY

Under årets turnering genomför Länsförsäkringar i Jönköping och Hallbybollen en gemensam satsning för att belöna schysst spel. Efter varje match i Hallbybollen 2023 får en spelare i vardera lagen ett grönt kort. Kortet är en belöning till de spelare som utmärkt sig genom fair play och att man gjort något lite extra för sina med- eller motspelare. Spelaren utses av ledarna i motståndarlaget.
Alla som under turneringen fått ett grönt kort deltar sedan i en utlottning av ett presentkort från Intersport och 20 biobiljetter. Vinnarna presenteras på Hallbybollens hemsida efter avslutad turnering.
Läs mer om Grönt kort här.

FILMNING AV MATCHER SAMT FOTOGRAFERING

I samarbete med SolidSport kommer vi att filma samtliga matcher (i alla klasser och från alla planer).  Under Hallbybollen kommer vi även att fota och spela in korta intervjuer som läggs ut på Hallbybollens sociala medier. Det är förstås frivilligt att vara med på en intervju och ifall det finns deltagare som inte vill eller får synas på bild kan ni meddela detta till tävlingskansliet i god tid innan de första matcherna spelas.

Vi behöver också ha er hjälp med en fin inramning av alla matcher och ber er därför att uppmärksamma våra tävlingsbestämmelser.

Varmt välkomna!
Hallbybollens cupteam