Väder och incheckning

Vi har fått en del frågor om vädret och är förstås också oroliga. Eftersom det är regionala skillnader så ser vi i nuläget inte någon anledning att ställa in cupen men vi uppmanar förstås alla lag att ta det lugnt på vägarna. Dessutom ska det se mycket bättre ut imorgon.

  Vad händer om vi vill dra oss ur på grund av väglaget?

Väljer ett lag att inte komma pga väglaget och drar sig ur så har vi förstås stor förståelse för det. Vi kommer då INTEatt ta ut den urdragningsavgift för laget som vi annars tar ut efter att lottningen har fastställts (se punkt 13 i tävlingsbestämmelser). När det gäller deltagarkort vid urdragning så behåller vi 500 kr per deltagarkort så ni kommer inte att kunna få tillbaka hela avgiften för deltagarkorten. Ni kommer inte heller få tillbaka anmälningsavgiften.

Lag som har anmält att de kommer med tåg kommer att få ett särskilt utskick av oss under förmiddagen.

  Planera er resa! Alla lag behöver vara beredda på ändringar i spelschemat med tanke på lag som kommer senare men då blir ni förstås kontaktade.

  Incheckning

Med tanke på vädret kommer vi att göra avsteg från den information som vi tidigare har gått ut när det gäller incheckningen. Det innebär att ni får åka till er första match utan att ha checkat på något av våra tävlingskanslier på Elmia eller Idrottshuset först. Men ni behöver checka in på tävlingskansliet så fort som möjligt därefter för att kunna hämta ut era deltagarkort för att kunna äta och åka buss. Utan deltagarkort kommer ni inte kunna åka med länstrafikens bussar eller cupbussen.

För supportrar som inte vill se ge ut på vägarna vill vi tipsa om att vi direktsänder alla matcher vid Hallbybollens SolidSport-kanal. Direktlänk finns på vår hemsida och du kan också nå matcherna via spelschemat på hemsidan eller appen.

  Ta det lugnt på vägarna!

  Hälsningar från Hallbybollens cupteam